Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević je bio vidno razočaran nakon poraza Partizana u večitom derbiju od Crvene zvezde rezultatom 1:0, posle kojeg je njegova ekipa značajno smanjila šanse da se bori za titulu.

PROČITAJTE JOŠ

Stanojević je istakao da je Partizan imao prilike i trebao da reši sve u prvom delu.

„Bili smo dobri veći deo susreta, pogotovo prvo poluvreme, mislim da smo kontrolisali sve, da smo bili konkretniji. Žao mi je što u tom periodu nismo postigli gol“ rekao je trener Partizana na konferenciji posle utakmice.

On je istakao da nije zadovoljan igrom u nastavku.

„U drugom poluvremenu je Zvezda krenula za nijansu bolje, bila opasnija, ali nam nisu pretili. Desio se prekid i primili smo gol. Situacija je takva da su oni ovom pobedom praktično osvojili titulu“ rekao je Stanojević.

Na pitanje našeg novinara da objasni čarke sa Dejanom Stankovićem tokom utakmice, Stanojević je izneo svoje viđenje.

„Čarke su bile normalne, ja se nikada ne obraćam protivničkom treneru, to nije moj manir. Obratio mi se iz nekog razloga, međutim ja ga izuetno poštujem kao legendu fudbalsku i sad kao fudbalskog trenera. Mislim da je sve to bilo normalno u duhu borbe“ objasnio je trener Partizana.

On je dodao da je u drugom poluvremenu u jednom trenutku bio rezigniran suđenjem.

„Imate situacije da ne mora da se svira penal van kaznenog prostora da bi se reklo da vas je sudija oštetio. Ja sam rekao, neukusno je tražiti izgovore, na ovom trenutku na minus 12, tako da ih neću tražiti. To je bila reakcija na neke odluke, neke faulove koje dosta znače u modernom fudbalu. Ali ne bih davao tome na značaju, ja poštujem ekipu koja je 12 bodova iznad nas“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar