Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Razboleo se kapiten Milan Borjan, ali i još nekoliko igrača Crvene zvezde zbog stomačnog virusa koji je očitao zavladao svlačionicom i zbog kojeg je odložena utakmica protiv Voždovca.

Kako su saopštili sa Marakane, srećom bar se ne radi o koronavirusu, ali kako je rečeno čak 10 igrača je van stroja.

„Desetorica igrača, od kojih dva golmana, imali su prethodnih dana problem sa pomenutim virusom, dok su trojica van stroja zbog povrede, te zbog toga klub smatra da je prirodno i očekivano da se meč odloži“, poručili su iz Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Kako Nova.rs saznaje, pored Borjana koji je čak morao i da bude primljen u bolnicu, probleme sa virusom imaju desni bek Milan Gajić i golman Miloš Gordić.

Kod ovakvog tipa virusa, javljaju se malaksalost i dehidratacija, zbog čega je i kapiten Zvezde otišao u bolnicu.

Ipak, zdravstveno stanje igrača srpskog šampiona posle 165. večitog derbija je takvo da je Zvezda tražila i dobila odlaganje meča s Voždovcem, koji je planiran za četvrtak od 20 sati.

Zbog toga je trener Partizana Aleksandar Stanojević bio posebno ljut, osuo je paljbu po večitom rivalu, ukazao na regularnost takmičenja i napustio konferenciju.

Zajednica Superlige je prethodno već odložila utakmice Radnički Niš – Metalac i Radnik – TSC, takođe zbog zdravstvenih problema igrača Radničkog i Radnika koji su tražili odlaganje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar