Foto: Printscreen Youtube / FK Partizan

O svemu osim o utakmici protiv Mladosti bilo je reči na Partizanovoj konferenciji pred taj meč u Superligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli u četvrtak igraju utakmicu desetog kola u Lučanima (17.50), a onda tri dana kasnije protiv Spartaka iz Subotice na svom terenu.

Zvezda je posle pobede nad Bragom i remija u derbiju sa Partizanom zbog stomačnog virusa nekolicine igrača odložila meč sa Voždovcem, takođe zakazan za četvrtak (19.55).

„Je l’ ima ovde neko da kaže nešto, bre?! I posle se čudite zašto Partizanovi navijači reaguju na određene načine. Sad nas pravite ludima i pričate nam o virusu“, nastavio je trener Partizana.

„Dovodite nas u situaciju da sumnjamo u institucije ovde i da radimo ovaj posao koji radimo. Nemojte to da radite. Ima li neko od vas, novinara, da kaže nešto? Je l’ moguće da verujete da zbog virusa ne mogu da igraju utakmicu? Imaju 30 igrača, što ne napišete to… Ili se ovde već sve zna i već neko zna ko će biti šampion i šta će biti“, kaže Stanojević.

Zahteva i da se u Srbiji promeni stanje stvari, jer u ovakvim uslovima ne želi da radi kao trener.

„Pustite nas da se borimo sportski, kao što je do sada bilo. Pustite da igramo Evropu onda, nema problema, idite na deset bodova i igrajte svoju ligu, pravite interesne stvari. Stvarno bezobrazluk! Neću da se bavim više ovim poslom, neću da radim ovde!“, rekao je Stanojević, posle čega je ljutit napustio konferenciju.

BONUS VIDEO: Navijač uhapšen tokom utakmice Partizana i Zvezde

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare