Zvezda proslava titule
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Crvena zvezda će u subotu od 19.30 proslaviti 32. titulu šampiona Srbije pravim spektaklom, najavljuju iz Ljutice Bogdana.

Izabranici Dejana Stankovića uspeli su da obezebede četvrtu uzastopnu titulu prvaka države i još jednom ove sezone da obraduju navijače Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

„S obzirom na to da su naši prvotimci tokom cele sezone bili fenomenalni na terenu, sezona će se završiti uz neviđene efekte na ovim prostorima. Kako bi se razlikovala od svih prethodnih ova generacija će osvajanje četvrtog pehara u nizu proslaviti na reci i na posebnom brodu koji će ploviti Savom. Biće to svojevrstan bal na vodi, a pored prvotimaca proslavi će prisustovati i omladinci koji su takođe obezbedili titulu prvaka“, poručuju sa Marakane.

Proslava je organizovana tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, a crveno-bela ekspedicija će zaploviti Savom od 19.30 praćena vizuelnim spektaklom. Klub i igrači su se odlučili na ovakav vid proslave zbog trenutne epidemiološke situacije.

„Svi koji se u tom trenutku nađu kraj reke imaće priliku da uživaju, a slika koja tom prilikom bude formirana na reci biće pravi odraz veličine kluba kakav je Crvena zvezda“, piše na klupskom sajtu.

Podsetimo, Zvezda će poslednji meč u Superligi za ovu sezonu odigrati u sredu od 16 sati na svom terenu protiv Metalca.

Do kraja sezone očekuje je još finale Kupa, takođe na stadionu „Rajko Mitić“, 25. maja protiv Partizana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare