Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde proslavili su 32. titulu šampiona države i dobili su pehar na ceremoniji posle utakmice 38. kola Superlige sa Metalcem.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli su u poslednjoj utakmici pobedili Metalac sa 5:1 i oborili rekord po broju postignutih golova u jednoj sezoni najvišeg ranga takmičenja.

Taj rekord je držao Partizan od sezone 1999/2000 sa 111 golova, Zvezda ga je nadmašila za tri pogotka, a pošto su crveno-beli osvojili 108 bodova, oborili su i Seltikov rekord po broju bodova u jednoj sezoni.

Zato je bilo više razloga za slavlje. Milan Borjan, kapiten Zvezde došao je na ceremoniju, iako je zbog povrede izmenjen u poluvremenu utakmice sa Metalcem.

Delovao je vrlo loše, ali nije hteo da propusti priliku da proslavi sa saigračima, iako se pojavio među poslednjima.

Nikola Krstović, mladi napadač sipao je šampanjac u šampionski pehar koji je Marko Pantelić, vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dodelio Borjanu.

Da podsetimo, Borjanu je to već četvrti uzastopni trofej prvaka države, jer od 2017. klub iz Ljutice Bogdana konstantno dominira, a drugi pehar u uslovima gde navijači ne mogu da budu na stadionu da proslave sa ekipom zbog pandemije koronavirusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar