Foto: Pedja Milosavljević/Starsport

Posle skoro tri nedelje pauze, Dejan Stanković je prozvao igrače Crvene zvezde na koje računa za sledeću sezonu.

Nakon prozivke na „Marakani“, biće odrađen i jedini trening u Beogradu. Posle toga se ekspedicija srpskog prvaka seli se na Divčibare, gde će ostati do kraja, do 27. jula, i neće se pripremati u Vrnjačkoj Banji.

PROČITAJTE JOŠ

Na prozivci se nisu pojavili fudbaleri koji su dobili pozitivan nalaz na koronavirus – Marko Gobeljić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić (sva trojica drugi put pozitivni), Veljko Nikolić, Strahinja Eraković, Srđan Spiridonović.

Oni će ostati u Beogradu, gde će naredne dve nedelje provesti u karantinu. Trener Dejan Stanković na raspolaganju za pripreme, za sada, ima 26 fudbalera.

Pored standardnih prvotimaca i novajlije Kataija, tu je i povratnik Stefan Hajdin, a novo ime je omladinac Aleksa Matić, dok Ričmond Boaći ostaje u Beogradu i kada se oporavi treba da se priključi ekipi.

„Znamo ciljeve, pred nama je već prvog avgusta početak prvenstva, posle toga gledamo ka Ligi šampiona, kako bismo znali datume početka naših kvalifikacija. Prognoze ne mogu da dajem, tek treba da počnemo sa radom. Ja sam po prirodi realista, ali veliki optimista po pitanju svega. Pripreme će biti jake, kao što su bili zimus na Kipru i Turskoj. Bez jakih priprema nema ni dobre igre“, rekao je Stanković uz poruku za navijače:

„Poručio bih im da budu uz Crvenu zvezdu kao i do sada. Oni su naš najbolji i najverniji igrač. Bez njih nema ništa i naravno nosite maske“. podvukao je Dejan Stanković.

Fudbaleri Zvezde koji idu na letnje pripreme su:

Golmani: Milan Borjan (kapiten), Nikola Vasiljević, Andrija Katić;

Odbrana: Miloš Degenek, Stefan Hajdin, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić;

Sredina terena: Seku Sanogo, Aleksa Matić, Miloš Vulić, Hose Kanjas, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Aleksandar Katai, Mirko Ivanć, Mateo Garsija, Veljko Simić, Andrija Radulović;

Napad: El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Antonio Tomane, Nikola Krstović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar