Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Prvotimci Crvene zvezde su se dan posle prozivke i dva treninga u Beogradu zaputili na sedmodnevne pripreme na Kipar gde će brusiti formu za nastavak sezone.

U fenomenalnom raspoloženju su crveno-beli dočekali povratak na Marakanu. Okupio je Stanković prvotimce u nedelju od 11 časova, i u toku dana održao dva treninga, kao uvertiru pred put u Kipar na kom će fudbaleri boraviti do 18. januara kada će se u jutarnjim časovima vratiti u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ

Dejan Stanković je na Kipar poveo sledeće fudbalere: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Dijego Falčineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Na spisku nema Aleksandara Kataija koj je ostao u Srbiji da se u potpunosti oporavi od bolesti, a nema ni Veljka Simića koji se više izgleda ne nalazi u planovima Dejana Stankovića.

Na Kipru će crveno-beli odigrati i jednu prijateljsku utakmicu. Potom sledi povratak u Beograd i odlazak u Tursku na drugi deo priprema gde će izabranici Stankovića odigrati četiri kontrolne utakmice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar