Mitar Mrkela; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, nije imao posebna očekivanja pred žreb parova šesnaestine finala Lige Evrope, a na kojem su crveno-beli dobili Milan, ekipu protiv koje je i sam igrao 1988. godine.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi potencijalni rivali su bili jaki. Lepo je biti u takvom društvu društvu. Ovo je najbolji Milan u poslednjih 10 godina, prvi su u Seriji A i igraju stvarno dobar fudbal. Navijači će biti zadobvoljni što će moći da vide ovako veliku ekipu. Ovo je treći put da igramo protiv Milana. Prvi put je bilo sa onom čuvenom maglom, to je bio možda i najjači tim u istoriji. Igrao sam taj meč, bile su to dve dobre dobre utakmice. Milan je favorit, razlika između bogatih i siromašnih je sada veća nego te ’88.“, rekao je Mrkela posle žreba za „Arenasport“.

On smatra da će trener Dejan Stanković, kao i igrači Crvene zvezde imati veliki motiv za ovu utakmicu.

„Stanković dobro poznaje Milan, ima svoje motive jer je igrao za Inter. Crvena zvezda može da, kao i ranije u istoriji, iznenadi favorita. Bilo je takvih slučajeva. Što se tiče prelaznog roka i pojačanja, ona će zavisiti od odlazak i naših potreba“.

Utakmice sa Milanom igraju se 18. i 25. februara. Prvi meč igra se na stadionu „Rajko Mitić“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare