Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Čuvena "Gazeta" na zanimljiv način je predstavila Crvenu zvezdu, zbog italijanskog upliva u klub kroz Dijega Falčinelija, ali i činjenice da je Dejan Stanković skoro celu karijeru proveo na "Čizmi".

Stanković je iz Crvene zvezde otišao u Lacio, igrao je za Inter i osvojio sve što se moglo osvojiti. Sada velike trenerske korake pravi u svojoj drugoj kući, na Marakani, a Gazeta, potpuno razumljivo, prvo navodi da je žreb bio milostiv prema klubu.

PROČITAJTE JOŠ

Mogli su da nalete igrači Milana i na Benfiku, Sosijedad ili Salcburg.

„Solidan tim sa zanimljivim talentom u sredini terena, ali Srbe ne treba shvatati olako. Roso-neri će naleteti i na Dijega Falčinelija, koji predvodi napad sa još jednim poznanikom iz Serije A, Ričmondom Boaćijem“, piše Gazeta.

Dodaje se da Stanković ređa pobede, u prvenstvu plovi „punim jedrima“ ispred Partizana, uz vrhunsku gol razliku.

„Kvalifikaciona grupa je bila laka za Zvezdu, Gent je dva puta pobeđen, Slovan Liberec je deklasiran sa pet golova kod kuće. Bili su daleko inferiorniji“, dodaje se.

Napravljen je i podsetnik na istorijske duele, a na kraju, spomenut je i „Magiko“, Aleksandar Katai.

„Jedna od Stankovićevih snaga je 29-godišnji levi krilni igrač, koji se vratio posle Alavesa, Čikaga i Galaksija. Stanković forsira 4-2-3-1 uz Ivanića i Nikolića, ofanzivne vezne igrače. Tu je i Falčineli, koji je u Beograd sleteo posle 10 godina igranja u Seriji B i C u devet različitih dresova“, dodaje Gazeta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare