Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Crvena zvezda će gotovo izvesno bez publike dočekati Milan 18. februara, u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Iako je preporuka UEFA da je dozvoljeno 30 odsto popunjenosti kapaciteta stadiona, poslednju reč daju državni organi, a Krizni štab Vlade Srbije za borbu protiv koronavirusa ostao je dosledan i odlučio je da nema popuštanja mera.

PROČITAJTE JOŠ

To znači i da navijači neće moći da se nađu na tribinama stadiona „Rajko Mitić“ protiv Milana, kao ni na bilo kojem drugom sportskom događaju, što je i do sada bio slučaj.

„Zvezdina utakmica nije se ni pominjala, sve mere su na snazi i to je suština“, naglasio je dr Predrag Kon, član Kriznog štaba, posle sednice održane ovog utorka.

Njegove reči izvesno su ugasile i najmanju nadu navijača crveno-belih da bi mogli da se nađu na Marakani protiv italijanskog velikana.

“Ako bi se obezbedilo da se drži fizička distanca, onda bi to bilo prihvatljivo. Međutim, nisam siguran da bi to moglo u potpunosti i zato je to veliki rizik”, rekao je nedavno dr Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba, gostujući na RTS.

Zvezda će dočekati Milan 18. februara, a revanš šesnaestine finala Lige Evrope na programu je sedam dana kasnije na San Siru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare