Foto: FK Grafičar

FK Grafičar imenovao je novog šefa stručnog štaba, dosadašnjeg trenera omladinske selekcije Crvene zvezde, Marka Neđića.

„Reč je o mladom i uspešnom stručnjaku koji je sarađivao sa velikim brojem igrača koji trenutno nastupaju za Grafičar, tokom njihovog juniorskog staža u redovima crveno-belih. Odlično poznaje njihove igračke kvalitete što će mu pomoći da ekipu vrati na pobednički kolosek i ostvari planirane sportske ambicije“, saopštili su iz Grafičara.

PROČITAJTE JOŠ

Istovremeno, dosadašnji prvi trener ekipe Boško Đurovski postaje potpredsednik kluba.

Pored nastavka brige o mladim fudbalerima i unapređenju njihovog razvoja, Đurovski će biti zadužen za koordinaciju sa Omladinskom školom Crvene zvezde, čime će saradnja dva kluba biti podignuta na još viši nivo.

„Klub se zahvaljuje Đurovskom na izuzetnoj posvećenosti i predanom radu tokom trenerskog mandata, uz zadovoljstvo što će jedan takav as, koji je odigrao preko 400 utakmica u dresu Crvene zvezde, nastaviti svoj mandat u klubu koji ove godine slavi vredan jubilej, 100-godišnjicu postojanja“, dodali su „Grafosi“.

Iz kluba sa Senjaka su poručili i kako žele mnogo uspeha Marku Neđiću na novom zadatku, uvereni da će doneti dodatnu energiju i unaprediti igru i rezultate prvog tima Grafičara.

BONUS VIDEO Haos i incidenti na utakmici u Grčkoj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar