Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda na dan utakmice protiv Makabija iz Haife obavestila je navijače da je stadion za meč sa izraelskim timom potpuno rasprodat i da je zbog toga veoma važno poštovati instrukcije kluba.

Srpski prvak od 21 sat igra revanš plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, u prvom susretu je Makabi kod kuće slavio sa 3:2.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaleri Zvezde imaće podršku sa krcatih tribina stadiona „Rajko Mitić“, jer su sve ulaznice rasprodate.

„Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz. Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice. Takođe, zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu“, poručuju iz Ljutice Bogdana.

Naglasili su i koliko je važno da se poštuju strogi protokoli, kao i da će kapije stadiona biti otvorene već od 18 sati.

„Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča. Takođe, oni koji imaju ulaznice za kapiju 25 će moći tom ulazu da priđu isključivo sa zapadne strane stadiona iz ulice Rajka Mitića. Još jednom pozivamo sve navijače da poštuju ove instrukcije kluba, kako bi uživali u spektaklu za pamćenje i kako bi se na kraju svi radovali i zadovoljni napustili stadion“, zaključili su sa Marakane.

Ujedno, navijači crveno-belih su apelovali da svako ko nema crvenu ili belu jaknu ili duks (zavisno od sektora), da preko nje obuče crvenu ili belu majicu kako bi uspela koreografija koju spremaju.

BONUS VIDEO Radost navijača Zvezde posle gola u Haifi

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar