Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 17 časova po srpskom vremenu igraju utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije

Dejan Stanković, šef stručnog štaba Crvene zvezde odlučio se da na put povede 20 fudbalera.

PROČITAJTE JOŠ

U konkurenciji za meč sa šampionom Kipra biće: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Dušan Jovančić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović i Dijego Falćineli.

Kako je ranije Stanković najavio, sa spiska su izostali Tomane i Boaći. Portugalac je praktično već bivši igrač Zvezde i karijeru nastavlja u Turskoj, dok je centarfor iz Gane povređen.

Usled brojnih problema crveno-beli su na gostovanje krenuli sa jednim klasičnim špicem – Dijegom Falćinelijem, mada ulogu „devetke“ prinudno mogu da obavljaju i Ben i Vukanović.

U trećem kolu kvalifikacija, kao i u prethodna dva, igra se samo jedna utakmica, a bolji iz tog duela će se u plej-ofu sastati sa Olimpijakosom.

PAOK – Benfika

Večeras se igra 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a vrlo zanimljivo biće od 20.00 u Solunu, gde PAOK čeka Benfiku. Portugalci su iskusniji, jači, ali igra se jedan meč… Kvota na keca je 4,20, na dvojku 1,90, dok je iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PAOK – Benfika.

Posted by FK Crvena zvezda on Понедељак, 14. септембар 2020.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar