Foto: Starsport

Partizan je drugi put u četiri dana poražen od Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić", ovoga puta sa 2:0 u polufinalu Kupa Srbije.

Autogol Filipovća i gol Olajinke izbacile su Partizan iz borbe za trofej,a trener crno-belih Igor Duljaj bio je utučen posle meča.

Iako je Partizan promašio dv ešanse na početku meča, doživeo je poraz, a Duljaj je bio jasan u prvoj izjavi posle utakmice.

PROČITJTE JOŠ

„Na kraju se pamti rezultat, Zvezda je bila bolja za ta dva gola, mi smo odlično ušli u meč, imali smo šanse, napred smo stavili brze igrače i bili smo opasni. Onda smo naivno primili prvi i drugi gol, posle se utakmica otvorila, bilo je dosta prostora za igrače Zvezde, mi smo morali da rizikujemo, stavili smo mnogo igrača u napad, pa smo im otvarali kontre i meč više nije bio izbalansiran“, rekao je Duljaj, koji je nahvalio rivala.

On je imao samo reči hvale za Crvenu zvezdu.

„Izuzetno je teško igrati sa Zvezdom dva puta u četiri dana na njhovom stadionu, treba sada da se oporave igrači za nastavak šampionata. Zvezda u svojim redovima ima mnogo iskusnijih igrača, iz ovog derbija smo dobili Baždara, Severinu, Goha, Markovića. To je ono što je pozitivni, zvuči možda kao alibi“.

Upitan je i da li je Markovića izveo na poluvremenu zbog žutog kartona.

„On se požalio na bol u kolenu, hteo je da nastavi, nisam hteo da rizikujem da se pogorša povreda, to je jedini razlog zašto je došlo do promene“, zaključio je trener Partizana.

BONUS VIDEO Slavlje na Marakani za finale kupa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar