Vladan Milojević Crvena Zvezda vs Partizan Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, otkrio je kome posvećuje pobedu nad Partizanom (2:0) u polufinalu Kupa Srbije.

Fudbaleri Zvezde i kompletan klub plasman u finale Kupa Srbije posvećuje nedavno preminulom ekonomu Draganu Milanoviću.

„Ovu pobedu posvećujemo Gagiju, to nam je dalo ekstra motiv. Bilo nam je teško ovih dana, mislim da smo mu ispunili želju“, rekao je Milojević na ivici suza.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezdini fudbaleri su izašli u posebnim majicama na derbi, čime su odali počast preminulom Draganu Milanoviću, dugogodišnjem ekonomu kluba.

Neposredno pre meča održan je i minut ćutanja pošto je Milanović preminuo u 55. godini nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Vest o smrti Milanovića objavio je crvneo-beli klub 22. aprila ove godine.

„Sa velikom žalošću FK Crvena zvezda obaveštava javnost da je posle duge borbe sa opakom i teškom bolešću preminuo dugogodišnji ekonom našeg kluba – Dragan Milanović u 55. godini života. Crvena zvezda izražava dubuko saučešće porodici Milanović.

Dragan Milanović, za bliske i drage ljude Gagi, uvek je predstavljao oličenje dobrote, poštenja i dostojanstva pravog zvezdaša. Uvek nasmejan, ljubazan i srdačan ušao je duboko u srca brojnim generacijama igrača, koji su nosili crveno-beli dres. Ljubav prema Zvezdi je nasledio od svog oca – Stojana Milanovića sa kojim je zajedno obavljao dužnost klupskog ekonoma dugi niz godina. Dragan je u našem klubu bio od 2006. godine, a u Crvenoj zvezdi je proveo najlepše dane u kojima je naš klub pisao stranice istorije.

Nakon duge borbe sa opakom bolešću napustio nas je naš prijatelj, brat, drugar i veliki profesionalac. Osećamo neizmernu tugu i iskazujemo duboko saučešće“, pisalo je u Zvezdinoj objavi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare