Foto: EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL

Žoze Murinjo, trener Totenhema, uveliko radi na remontu ekipe za narednu sezonu pošto je svestan da će ove teško izboriti plasman u u Ligu šampiona.

Tim iz Londona je osmi na tabeli ima 41 boda, a četvrtoplasirani Čelsi koji je na mestu koje vodi u elitu mu beži sedam koraka.

Zato se Portugalac okrenuo traženju igrača za narednu sezonu, a izbor je pao na bivšeg štopera Partizana i dvojicu Brazilaca.

PROČITAJTE JOŠ

Pregovori sa komandantom odbrane Janom Vertongenom su propali, pa je kao idealna zamena za njega izabran Stefan Savić, član Atletiko Madrida koji je prethodno s uspehom branio boje Mančester sitija i Partizana.

Murinjo nema dilemu da bi reprezentativac Crne Gore uspešno odmenio Vertongena i za njega ima novca za transfer. S druge strane, Brazilci Kutinjo i Vilijan su poprilično skupi, pa bi „gospodin specijalni“ njih pokušao da dovede na pozajmicu, a kasnije u slučaju uspeha da otkupi ugovore.

Kutinjo je fudbaler Barselone na pozajmici u Bajernu, i Totenhem bi se obavezao da mu isplaćuje nedeljnu platu od oko 200.000 funti nedeljno, dok bi pozajmicu platili nešto više od 10 miliona evra.

Kada je dolazak Vilijana s kojim je Murinjo sarađivao u Čelsiju, jasno je da postoji obostrana želja. Brazilac je na izlaznim vratima „Stamford bridža“, Arsenal takođe želi da ga angažuje, ali bi on ponovo da radi sa Žozeom.

U slučaju da „pevci“ prodaju Erika Lamelu, stvoriće se finansijski uslovi da Vilijan za 20 miliona evra potpiše za Totenhem.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar