Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

Zlatko Dalić, selektor reprezentacije Hrvatske ostaje na kormilu nacionalnog tima do 2024. godine, odnosno do sledećeg Evropskog prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ:

Hrvati su izborili direktan plasman na Mundijal u Kataru pobedom nad Rusijom u poslednjem kolu, a Fudbalski savez Hrvatske već gleda unapred.

Dalić je preuzeo tim 2017. godine, odveo ga je na Mundijal u Rusiju i tamo napravio čudo, završivši kao poražen u finalu.

„Proteklih nekoliko meseci me uverilo da smo na pravom putu, osećam u sebi veliku energiju i ambiciju da s ovom osveženom Hrvatskom nastavimo da pravimo velike rezultate i tako da uveseljavamo naš narod“.

„Uveren sam u naš uspeh u kvalifikacijama za EURO 2024, a s obzirom na to da je domaćin Nemačka, uveren sam da nas čeka nezaboravna atmosfera i podrška naših navijača, a ta slika mi je neverovatan motiv za dalji rad“, rekao je Dalić za sajt saveza.

Kustić, predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske kaže da se poverenje prema Daliću temelji na urađenom u Rusiji i dodaje da on „treba da ima bezgraničan kredit kod svih Hrvata“.

BONUS VIDEO: Sahrane Moce Vukotića, fudbaleri Partizana i Stanojević nosili kovčeg

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar