Foto: Profimedia

Fudbaleri PAOK-a nisu uspeli da se plasiraju u plej-of Lige šampiona nakon što su u revanšu poraženi od Malme sa 4:3 nakon produžetaka što je posle nerešenog rezultata od 2:2 u prvom meču bilo dovoljno za prolaz.

Prelep gol postigao je Andrija Živković u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena koji je zamalo bio dovoljan za prolaz kada je majstorskim udarcem po zemlji u suprotan ugao postigao evrogol sa 3:2.

PROČITAJTE JOŠ

Činilo se da će to biti dovoljno za prolaz dalje kada je usledio šok u sedmom minutu nadoknade utakmice kada je Zetestrom doneo izjednačenje i produžetke. Grogirani PAOK je posustao i Kristijansen je golom u 99. minutu odveo švedski tim u narednu rundu.

Pre toga smo gledali pravu ludnicu u prvom poluvremenu.

Prvi su poveli gosti u 10. minutu golom Nanasija, ali je PAOK prvo izjednačio preko Tajsona u 21. a potom u 43. minutu preko Kulirakisa došao do preokreta pre ludnice u finišu.

U 45. minutu je Nanasi drugim golom doneo izjednačenje Malmeu, da bi onda Živković golom doneo prednost koja nije bila dovoljna.

Malme će u plej-ogu  igrati sa Spartom iz Praga koja je nakon 1:1 na svom terenu pobedila u gostima sa 3:2 ekipu Steaue na krilima Birmančevića koji je postigao dva gola.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar