Foto: Starsport / Pedja Milosavljevic

Žarko Lazetić, trener TSC-a kaže da nije zadovoljan što je njegova ekipa poražena, iako je u više delova meča bila bolji rival od Crvene zvezde.

Zvezda je u Bačkoj Topoli slavila na TSC areni sa 2:1 u meču 25. kola Superlige Srbije. Aleksandar Pešić je bio dvostruki strelac za Zvezdu, prvo u 20, a onda i u 46. minutu, dok je Petar Ratkov jedini gol za TSC dao u 70. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Utisak je da je rani drugi gol Zvezde iz 46. minuta poremetio tim TSC-a koji je bio bolji u prvom poluvremenu, iako je gubio sa 0:1 u tim trenucima.

„Nisam stekao takav utisak, sigurno da golovi usmeravaju utakmicu, ali šta ja mogu da kažem mojim igračima osim da im čestitam. Primili smo dva gola iz dva šuta do tog momenta. Drugi gol nije bio ni šansa, svaka čast Zvezdi i Pešiću na tome“, rekao je Lazetić posle meča.

Žali što njegov tim nije iskoristio još neku šansu, a imali su ih i Ratkov i Ifet Đakovac i Aranđel Stojković.

„Imali smo mnogo šansi i situacija, naterali smo Zvezdu u niskoj zoni da se brani. Nažalost nešto nam je falilo za ovakvu utakmicu i videćemo šta je to. Imali smo protiv Partizana sličnu utakmicu, gde smo dominirali, a oni nam daju iz prve šanse gol. Ali, to je sigurno njihov kvalitet, čestitam i njima i nama ostaje da poradimo da budemo bolji“, istakao je Lazetić za Arenu sport.

TSC posle 25 kola ima 49 osvojenih bodova, pa je ostao na četvrtom mestu Superlige Srbije. Zvezda je prva sa 69 bodova.

BONUS VIDEO: PAOK ubedljiv, Živković podsetio kakav je majstor

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar