Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj kaže da je jedino bitno što je njegov tim upisao tri boda posle meča sa Spartakom iz Subotice.

Partizan je na svom terenu u subotu uveče slavio sa 1:0, golom Sameda Baždara u 21. minutu susreta. Baždar je lepo uklizao posle šuta Bibarsa Natha i odbitka od ruke golmana Aleksandra Vulića.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon toga Partizan nije koristio neke kontre i šanse koje su se ukazivale, a nije to radio ni Spartak.

„Pa, ako se uzme u obzir da nismo pobedili poslednje tri utakmice, danas je bilo više teško na psihološkom planu jer ste videli da smo mnogo puta navikli navijače da igramo dopadljiv fudbal i da imamo dosta šansi. Danas je nama bilo izuzetno važno da dobijemo ovu utakmicu, dobili smo. Imali smo neku, da kažem, poluinicijativu i iz nekih, možda iz nekog straha u nekim situacijama smo žurili. Trebalo je da stanemo na loptu, a dozvolili smo protivniku da ima mnogo prekida u završnih desetak minuta. Mogli smo bolje u završnici, posebno kad smo imali kontre, međutim nismo uspeli, 1:0 i tri boda“, rekao je posle meča Duljaj za Arenu.

Tokom utakmice je ostao bez Natha i Gajasa Zahida zbog povreda i čini se da je Nathu problem teži zbog povrede zgloba. Kada je reč o Zahidu, njega su stegli grčevi, a Duljaj objašnjava zbog čega.

„Znate, Zahid ne spava noću, ne pije vodu… Ne, ne, na psihološkom planu ne postoji barijera, zbog religije ne pije vodu, zbog toga je imao grčeve i to je jedini razlog“, objasnio je Duljaj.

Partizan sada ima 64 boda na drugom mestu tabele Superlige, četiri manje od lidera Crvene zvezde. Spartak ima 31 bod na 10. mestu domaćeg šampionata.

BONUS VIDEO: Najbolji trenuci utakmice Bajern – Borusija Dortmund

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar