FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bg

Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin na konferenciji za medije na kojoj su objavili fotografije ubijenih navijača govorili su i o Vladimiru Vuletiću, doskorašnjem potpredsedniku fudbalskog kluba Partizan.

PROČITAJTE JOŠ...

Na pitanje da li mu je Novak Nedić blizak saradnik, Vučić je rekao:

„Novak Nedić moj blizak saradnik? A počinio je koje krivično delo? Ovde je reč da vi nama govorite šta je izgovorilo lice čije je ime Vladimir Vuletić, a građani, siguran sam, će imati priliku da vide kakve su njegove veze sa ovim kriminalnim klanom”, rekao je on, nakon čega je dodao:

„Vuletiću je sa Belivukovom grupom bolje išlo od Nedića.“

Vulin se potom osvrnuo na Vuletića i rekao:

„Voleo bih da je u stanju da oseti stid i trebalo bi da ga bude sramota. On odlično zna zbog čega bi trebalo da ga bude sramota, nadam se da se stidi zbog onoga što je radio. Ima jedna pesma koju mu pevaju navijači”, rekao je Vulin.

Na to se nadovezao i sam Vučić:

“Znaju svi zbog čega bi trebalo da se stidi, ali ne smemo da govorimo još. Šta ćete, to je samo jedan u nizu“, dodao je Vučić.

Podsećamo, Vuletić je u opširnom intervjuu koji je dao za portal Nova.rs rekao da je „skandal jer Vučić iznosi detalje istrage na televiziji„, nakon čega je dodao i da „nema sliku ni sa jednim uhapšenim„.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar