Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik Partizana, razotkrio je prljavu igru u Partizanu zbog koje nisu svi članovi mogli da prisustvuju sednici Skupštine kluba.

PROČITAJTE JOŠ

Vuletić je na Tviteru objavio šta se, zapravo, dešavalo iza kulisa i najavio da će svi biti kažnjeni u skladu sa zakonskim odredbama.

„Tajno održana godišnja skupština Partizana od 15. septembra, za koju poziv nisu dobili svi njeni članovi, vrhunac je bahatog, protivzakonitog i nestataturarnog postupanja kvinsliškog dvojca Vučelić-Vazura, uz pomagače u skupštinskim redovima. Odgovaraće svi po zakonu“, napisao je Vuletić.

U prvi plan je stavio Milorada Vučelića, predsednika kluba, i Miloša Vazuru, generalnog direktora, kog je ranije optužio i da mu je zabranio ulazak na stadion.

Nije se na tome zaustavio, pa je pojasnio i zbog čega se sve to desilo.

„Strah od jednog člana Skupštine Partizana, od onog istog kom je zabranjeno da kupi i kartu na svoje ime, nagnao je kvinsliški duo Vučelić-Vazura na falsifikovanje službenih dokumenata, tajnu skupštinu i gaženje Zakona i Statuta. Smenom onog ko ih čuva, smenićemo i njih!“, napisao je Vuletić aludirajući na sebe.

BONUS VIDEO Dušan Vujošević o Pešiću selektoru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar