Novak Đoković i Milorad Dodik
Foto: Youtube Screenshot Klix.ba

Novak Đoković je nakon završenog US Opena stigao u Srbiju, a zatim se uputio u Visoko. Nije prošlo dugo, a osvanuo je jedan snimak sa svadbe.

PROČITAJTE JOŠ

Nedugo nakon posete arheološkog parka „Bosanska piramida sunca“ procureo je snimak iz jedne kafane u ovoj državi sa svadbe Nemanje Majdova, srpskog džudiste.

Na proslavi se vidi kako najbolji teniser sveta sa Miloradom Dodikom, članom predsedništa Bosne i Hercegovine, peva čuvenu pesmu Halida Bešlića „Romanija“.

U njih su bile uprte sve oči na slavlju, a muzika je bila za njihovim stolom. Svi su iskoristili priliku da slikaju „selfi“ sa najboljim teniserom sveta dok je on pevao čuveni narodnjački hit.

Novak je svojevremeno posle obilaska Bosanskih piramida istakao kako je to „kuća njegove duše“, a odavno je poznat kao neko ko je vrlo svestran čovek i često meditira.

„Očekujem da će sledeći put u Visoko doći opet s porodicom. Prvi put je polovinom jula 2020. bio sa roditeljima, koji su bili oduševljeni. Čak smo i sa Srđanom uspostavili odličan kontakt, on je vrlo izbirljiv (smeh). Potom je bio sa suprugom Jelenom i sada očekujemo da dođu sa decom, drago mi je da se jedna lepa saradnja i prijateljstvo produbljavaju“, rekao je Đoković pre nekoliko meseci.

 

BONUS VIDEO Suze Novaka Đokovića pred kraj finala US Opena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare