Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nikola Simić, golman Vojvodine, rekao je da je spreman da bude prvi golman i istakao da i u narednoj sezoni želi da osvoji trofej.

Dosadašnji prvi golman Vojvodine Emil Rockov napustio je klub i ubuduće će braniti boje mađarskog Fehervara.

PROČITAJTE JOŠ:

„Uzbuđen sam zbog pomisli da ću sledeće sezone biti prvi golman Vojvodine, iako za to tek treba da se izborim. To je velika odgovornost, ali spreman sam da je prihvatim. Ono što je najbitnije je tim i kolektivni ciljevi koje postavimo ispred sebe“, rekao je Simić za sajt kluba.

Nikola Simić (23) je u u Novi Sad stigao pre tačno dve godine. Za to vreme, on je bio prava alternativa Rockovu na golu Vojvodine, sa kojom je uspeo da osvoji Kup Srbije.

„Naravno da sam zadovoljan sa protekle dve godine i nikada se nisam pokajao zbog toga što sam došao u Vojvodinu. Ovo je veliki i organizovan klub, što se i videlo na kraju prošle sezone, kada smo osvojili trofej. Nadam se da ću ih osvojiti još u dresu Vojvodine“, rekao je Simić.

On je istakao da mu je drago zbog Rockova, čestitao mu je na prelasku u novi klub i poželeo sreću u daljoj karijeri.

Fudbaleri Vojvodine se na FC „Vujadin Boškov“ pripremaju za narednu sezonu koja bi trebalo da počne 1. avgusta.

Usled trenutnih mera u Novom Sadu zbog epidemiološke situacije, fudbaleri Vojvodine treniraju podeljeni u nekoliko grupa.

„Snalazimo se onoliko koliko možemo u ovakvoj situaciji. Pridržavamo se svih uputstava i mera koje su na snazi, te se na taj način trudimo da vodimo računa o sebi, ali i o drugima. Osim toga, sve ide kako treba. Verujem da ćemo dobro ući u narednu sezonu, u kojoj želimo da ponovo osvojimo trofej“, rekao je Simić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar