Foto: Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Dušan Vlahović je postao novi napadač Juventusa u velikom transferu koji je realizovan na njegov 22. rođendan, a to će prilično koštati Juventus u narednim godinama.

Italijanski velikan bi ceo posao oko Vlahovića mogao da plati čak 154.600.000 evra u naredne četiri i po godine prema trenutno dogovorenim uslovima, objavio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

PROČITAJTE JOŠ

Fjorentina će za prodaju srpskog napadača dobiti 70 miliona evra u tri rate, uz mogučnost da kroz bonuse inkasira još 10 miliona.

Juventus je morao da plati još 11,6 miliona evra agentima Dušana Vlahovića koji su posredovali u celom poslu.

Srpski napadač godišnje će zarađivati 14 miliona evra, što je ukupno 63 miliona do 2026, nakon odbijanja poreza koji je 50 posto kada se sve preračuna zarađivaće sedam miliona po sezoni.

Sve ukupno, do kraja ugovora, Juventus će potrošiti ogorman novac na srspkog napadača, ali ako bude nastavio sa igrama iz Fjorentine, sigruno će im se isplatiti.

Vlahović je u petak i zvanično zadužio „sedmicu“ slavnog kluba, na svoj 22. rođendan, pa ga je u svlačionici sačekala i torta. Sjajni špic je u ovoj sezoni postigao 20 golova na 24 utakmice u Kupu Italije i Seriji A.

BONUS VIDEO Vuletić: Kako su prodati Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare