Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Dušan Vlahović igra sezonu života i konstantno je u centru pažnje i medija i brojnih drugih klubova.

PROČITAJTE JOŠ

Srpskog asa dovode u vezu sa brojnim klubovima, ali on kaže da trenutno ne razmišlja o tome.

„Ne bi bilo korektno, Fjorentina je u teškoj situaciji, loše smo plasirani, znam da klub čini sve da stvori jak tim“, kaže naš as.

Brojni mediji ga povezuju sa Romom i Milanom, a procena je da bi ga Fjorentina pustila za 40 miliona evra, ali Srbin kaže da mu cena nije bitna i da želi samo naporno da trenira.

Vlahović je deo nove generacije fudbalera koji stižu na scenu, a iz ,“klase 2000“ je i Erling Holan, koji se već etablirao u jednog od najtraženijih i najboljih napadača Evrope.

Biću drzak, ali trudom i pameću mogu da dostignem i njegov nivo. Gledam Holana, pokušavam da shvatim kako se kreće, kako završava akciju. Potom se fokusiram na sebe, sopstvene snage i slabosti. Nije mi lepo što sam visok 190 cm, a ne postižem golove glavom“ istakao je Vlahović uz osmeh.

On je istakao da je bivši trener Fjorentine Ćezare Prandeli odigrao značajnu ulogu u njegovoj karijeri.

„Učinio je sve za mene, kada je došao, pozvao me na razgovor, i rekao mi da imam sedam ili osam utakmica, da sve stavlja na mene, da igram bez pritiska. Čak je odredio da izvodim penale kako bi razbio maler“, zahvalan je bivšem treneru Vlahović.

Nedavno je nakon poraza od Milana, Vlahović dobio dres od Zlatana Ibrahimovića i to sa posvetom.

„Impresionirala me je posveta. Pisalo je ,,Srećno u svemu. Sve najbolje!“. Napisao je to na srpskom jeziku, mom jeziku. Bilo je jedinstveno“ završio je Dušan.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar