Viktor Osimen
Foto: EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Ko bi mogao da zamisli da će jedan snimak sa društvenim mreža biti razlog tužbe.

Viktor Osimen je prethodnog leta bio heroj kluba kome je doneo titulu posle 33 godina, ali izgleda da ga čak ni u Napoliju ne cene.

PROČITAJTE JOŠ

Sve je počelo oko čudnih zapleta prilikom transfera od strane Austrelija di Laurentisa, a onda je usledio i sukob sa Rudijem Garsijom. Ipak, na kraju je kap koja je prelila čašu jedan snimak na Tiktoku.

Naime, promašili su snimak reakcije Osimena posle promašenog penala, ali je glas bio izmenjen tako da je čitav klub odavao utisak nedvosmislenog ruganja.

Nigerijac je odmah reagovao i obrisao sve fotografije sa ličnog profila koje imaju veze sa klubom (možda malo preterana reakcija), a onda najavio i pravne poteze. Upravo zbog toga se oglasio advokat.

„Ono što se desilo na Napolijevom zvaničnom TikTok nalogu je nedopustivo. Snimak u kome ismevaju Viktora je podeljen sa svima i potom je obrisan. To je ozbiljna činjenica koja uzrokuje ozbiljnu štetu fudbaleru koji dobija užasan tretman i od svog kluba dok pati i zbog lažnih vesti i osuda medija“, objavio je Roberto Kalenda u ime svog klijenta i rekao i da će možda tužiti Napoli zbog ovoga.

Osimen je u remiju sa Bolonjom (0:0) promašio penal, a onda se posvađao i sa Rudijem Garsijom zbog izmene. Ipak, onda je usledio ovaj snimak.

BONUS VIDEO Nova zvezda Reala uzela Zidanov broj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar