Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Predrag Rajković (28), srpski reprezentativac i golman, postao je ovog leta novi član Al Itihada, pošto je napustio Majorku.

Klub iz Saudijske Arabije je spektakularnim videom predstavio čuvara mreže, koji je na nedavno odigranom Evropskom prvenstvu bio verovatno najbolji igrač Srbije, koju je sa klupe predvodio Dragan Stojković Piksi.

U videu koji možete pogledati ispod Rajković je predstavljen kao ratnik, iza kojeg stoji tigar na brodu. Posle toga možete pogledati i nekoliko sjajnih odbrana srpskog golmana.

PROČITAJTE JOŠ:

Rajković je potpisao ugovor na tri godine, uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu, a inkasiraće i ogroman novac, otprilike 10-15 miliona evra po sezoni.

U Saudijskoj Arabiji već nastupaju Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović, koji brane boje Al Hilala, a u istoj ligi bio je prošle sezone i Vladimir Stojković, nekadašnji golman reprezentacije, koji je nastupao za Al Feihu.

Rajković je prethodno branio za Jagodinu, Crvenu zvezdu, Makabi Tel Aviv, Rems i Majorku, koja se od njega oprostila objavom na sajtu i društvenim mrežama.

Ne treba zaboraviti da je Rajković bio svetski prvak sa omladinskom reprezentacijom Srbije, a na Evru je zablistao i omogućio sebi najbeći transfer u karijeri.

U narednoj sezoni Rajković će biti saigrač sa Karimom Benzemom, Ngolo Kanteom, Fabinjom, Musom Dijabijem…

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar