Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević radovao se pobedi nad IMT-om u 11. kolu Superlige.

Zvezda je na gostujućem terenu, stadiona „Lagator“ u Loznici slavila sa 3:1, iako je tokom meča u jednom trenutku postalo neprijatno.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli su dominirali, imali su inicijativu, dali su gol u 35. minutu za 1:0, a sve se promenilo kada je pogodak postigao i Joan Kur u 56.

Nakon toga je Milan Rodić na asistenciju Gelora Kange uspeo da glavom vrati prednost svom timu na 2:1, da bi pobedu u nadoknadi overio Silas Katompa Mvumpa.

„Mislim da smo odigrali dosta dobru utakmicu, jer imamo širok roster i dosta igrača koji su došli preumorni, na granici da budu povređeni, jer smo imali ubitačan ritam. Sa druge strane, većina njih su sa reprezentacijama sada, hteli smo da ih sačuvamo za ovu utakmicu, hteli smo da damo šansu igračima koji su sa nama. Ispunili su očekivanja, čestitam golmanu IMT-a, Vuklišu, nestvarno šta je branio, on je danas igrač utakmice. Opet primamo gol koji je neshvatljiv, valjda će jedan dan i to da prestane“, rekao je Milojević posle meča za Arenu.

Svestan je da će mu sada na raspolaganju biti vreme dok traje reprezentativna pauza, ali više igrača će otići na obaveze sa nacionalnim timovima.

„Mi nemamo odmor. Imamo dosta igrača koji su reprezentativci, želim samo da se oni vrate zdravi i da se ponovo pripremamo. Očekuje nas ubitačan ritam, ali je to nešto što smo istinski želeli. Za sve nas je to izazov, a verujem da će sve biti kako treba – zaključio je Milojević za zvanični sajt kluba.

BONUS VIDEO: Gol Bonifejsa za pobedu 4:3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare