Sadio Mane/Foto/EPA-EFE/RONALD WITTEK

Sjajan početak za nove zvezde nemačkog šampiona.

Senegalac Sadio Mane i Holanđanin Matijas de Liht postigli su debitantske golove u dresu Bajena iz Minhena, na prijateljskoj utakmici protiv DC Junajteda koju su Bavarci pobedili 6:2.

PROČITAJTE JOŠ

Mane je utakmicu krenuo na poziciji napadača i odmah je u petom minutu bio precizan sa bele tačke za vođstvo Bajerna. Do kraja poluvremena za tim Julijana Nagelsmana golove su postigli Marsel Sabicer (12. minut) i Serž Gnabri (44).

Nemački stručnjak je na poluvremenu izvršio 11 promena i na teren su izašli takođe novi igrači Rajan Gravenberh i Matijas de Liht.

Štoper holandske reprezentacije se u strelce upisao nakon samo dva minuta sjajnim volej udarcem posle kornera.

Džošua Cirkze je povećao prednost u 51. minutu, dok su sa druge strane precizni bili Lehland i Ku Dipjetro. Konačan rezultat 6:2 je postavio Tomas Miler u drugom minutu nadoknade.

Bajern je u klub doveo četiri igrača, Matijasa de Lihta (80 miliona evra), Sadija Manea (32 miliona), Rajana Gravenberha (18,5 miliona) i Nusera Mazrauija (slobodan igrač). Uprkos sjajnim pojačanjima klub je napustio najbolji igrač tima u prethodnim sezonama Robert Levandovski, a upravo će Senegalac probati da ga zameni na toj poziciji.

BONUS VIDEO Konfuzna odbrana Liverpula poklonila dva gola Mančester junajtedu 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar