Miloš Veljković, Foto: Printscreen Youtube

Srpski fudbaler Miloš Veljković kaže da pred utakmice sa Luksemburgom i Azerbejdžanom u kvalifikacijama za Mundijal postoji pritisak u timu Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

„Orlovi“ protiv Luksemburga igraju devetog oktobra od 20 sati i 45 minuta, a tri dana kasnije u istom terminu protiv Azerbejdžana.

„Sigurno da je pozitivan pritisak i da, ako odigramo kao protiv Irske, da ćemo dominirati u utakmici i na kraju pobediti“, kaže Veljković na konferenciji za medije.

Dodaje da je spreman i na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, te da se može snaći i u formaciji sa tri defanzivca pozadi, kao i sa četiri.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijam za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. (PROMO)

„Mislim da treba svi da igraju od napred do pozadi, selektor hoće da igra ofanzivan fudbal. To i meni prija, da imamo loptu u nogama i da igramo napred, protiv Irske je bilo dobro, samo u poslednjih pet minuta smo dopustili nekoliko prilika, ali to se dešava protiv kvalitetnih protivnika“, podseća Veljković.

Srbija će se, ako trijumfuje protiv Luksemburga i Azerbejdžana, imati šansu da u meču sa Portugalom reši pitanje o direktnom plasmanu na Mundijal u Kataru.

„Uvek analiziramo rivala i znamo da imaju u napadu kvalitetne igrače, ali mi se pitamo i ako odigramo kao do sada, da nema veze protiv koga igramo, možemo da dobijemo“, uveren je Veljković.

BONUS VIDEO: Gol Filipa Kostića protiv Bajern Minhena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar