Foto: EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL

Štoper "redsa" je optimista pred završnicu sezone i u Evropi i u Engleskoj.

Fudbaler Liverpula Virdžil Van Dajk izjavio je da se nada da će ova sezona biti nezaboravna kao i da dostignuća Liverpula ne treba potcenjivati, uoči predstojeće utakmice Lige šampiona sa fudbalerima Benfike.

PROČITAJTE JOŠ:

„Idemo u Lisabon da damo sve od sebe. Ako nije dovoljno, idemo opet naredne sezone. Dostignuća Liverpula ne treba potcenjivati“, rekao je Van Dajk, preneli su britanski mediji.

Igrači Liverpula 5. aprila u Lisabonu igraju utakmicu četvrtfinala Lige šampiona protiv Benfike.

„Želimo da ova sezona bude nezaboravna“, rekao je Van Dajk.

Van Dajk je sa Liverpulom potpisao ugovor od tri godine i odigrao samo pet utakmica engleske lige pre nego što je povredio ligamente. Igrao je ključnu ulogu u osvajanju Premijer lige sezone 2019/20.

„Kad sam se vratio na teren posle duge povrede osećao sam da svi očekuju isti nivo igre od mene, ali nakon pauze u januaru taj osećaj je nestao i mislim da je to pomoglo igri. Svi rade svoj deo“, rekao je Van Dajk.

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY

Liverpul je trenutno drugi na tabeli Premijer lige sa 72 poena, jedan poen iza Mančester Sitija sa kojim igraju 10. aprila.

Mendažer Liverpula Jirgen Klop rekao je da od Benfike očekuje izazov.

„Treba nam želja, mentalitet, i uzbudjenje. To ne možete da kupite. Igrali smo utakmice gde je rezultat bio 1:0 i opet smo trčali kao ludi. Želim da moji igrači razmišljaju na pravi način. Svi znamo da jedan pogrešan korak znači ispadanje iz takmičenja“, rekao je Klop.

BONUS VIDEO: Pobedonosni gol Kameruna u 124. minutu, Alžir ispustio Mundijal

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar