Foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Crvena zvezda je i pre poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope obezbedila evropsko proleće, i spremila je posebnu pogodnost za navijače.

Kako su poručili sa Marakane, svako ko se bude vakcinisao protiv Covid-19 virusa od 4. do 12. decembra (bilo koja doza), uz potvrdu o vakcinaciji može da preuzme vaučer od 9. do 12. decembra, u sektoru za članstvo na zapadnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“.

Vaučer omogućava besplatno podizanje ulaznice za prvi meč evropskog proleća.

PROČITAJTE JOŠ

„Crvena zvezda, kao i uvek, misli na svoje navijače, pogotovo na one društveno-odgovorne i spremne da svojim primerom sačuvaju sebe, ali i sve koji su ugroženi od Covid-19 virusa. Blagovremeno ćemo vas obavestiti o dodatnim detaljima vezanim za ovu akciju“, naveli su crveno-beli na klupskom sajtu.

Zvezda u četvrtak od 21 sat igra protiv Brage na gostovanju, u 6. kolu Lige Evrope, za prolaz u nokaut fazu. Situacija je nesvakidašnja u ovoj grupi pred odlučujuće okršaje.

Zvezda može da ispadne iz Lige Evrope iako je prva na tabeli sa 10 bodova, slede Braga sa devet i Midtjiland sa osam, a Danci gostuju Ludogorecu. Zvezdu pobeda i remi vode dalje, a u slučaju poraza može da prođe ukoliko Midtjiland ne bude trijumfovao u Bugarskoj, dok ako bude trećeplasirana seli se u šesnaestinu finala Lige konferencija.

BONUS VIDEO Vuletić: Partizan neće osvojiti titulu, igra tango sa Zvezdom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare