Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Botev iz Vrace sa 2:1 u poslednjoj pripremnoj utakmici, koja je ostala u senci skandala koji je desio u drugom poluvremenu.

Naime, igrači dva tima su se sukobili na sredini terena, došlo je do tuče, a na teren su uleteli rezervni fudbaleri i članovi stručnih štabova.

PROČITAJTE JOŠ:

Sukob je počeo od Barbose i Spajića, koji su najpre imali po jedan oštar start, da bi se potom igrač Boteva zaleteo ka Srbinu u nameri da se obračuna sa njim. Bilo je guranja i fizičkog kontakta među igračima.

Za nekoliko minuta fudbaleri oba tima su se smirili, sudija je bio zbunjen, a trener Vladan Milojević je povukao svoj tim sa terena. Sudiji nije ostalo ništa drugo nego da svira kraj oko 70. minuta.

Foto: Printscreen

Što se tiče utakmice i isključivo fudbalskih detalja, Zvezda je bila bolji rival, ali nije uspela da iskoristi sve šanse koje je stvorila.

Šerif Endiaje je pogodio mrežu u osmom minutu posle odbitka, da bi Barbosa izjednačio u 37. nakon veoma preciznog šuta sa ivice kaznenog prostora.

Crveno-beli su pred kraj prvog poluvremena ponovo dali gol. Mijailović je poslao dugačku loptu, Endiaje je pobegao odbrani, imao je i dobar prijem, a onda plasirao loptu pored nemoćnog golmana za 2:1.

Zvezdi je ovo bila peta pobeda na pripremama, pošto je prethodno savladala Spartak iz Subotice, Mladost iz Lučana, Zalegerzed i Hloraku.

Crvena zvezda

Crvena zvezda – Botev Vraca 2:1 (2:1)

(Endiaje 8, 43 – Barbosa 37 – prekinuta utakmica u 70. minutu)

Crvena zvezda: Popović, Nikolić, Spajić, Dragović, Radojević (od 46. Nedeljković), Mijailović, Kanga, Šljivić (od 46. Knežević), Bukari, Olajinka, Endiaje.

Botev Vraca: Barios, Ačkov, Barbosa, Budinov, Kunde, Georgiev, Hristov, Kesi, Perea, Traore, Velev. 

CRVENA ZVEZDA - BOTEV 2:1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare