Foto: EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Mnogima će biti opcija za narednu rundu.

Počela je Liga šampiona, a sa njom je počelo i takmičenje u „Fantazi fudbalu“ za sve navijače širom sveta. „Fantazi fudbal“ je svoju slavu doživeo sa Premijer ligom i to je i dalje neprikosnoveno takmičenje kada je ova igrica u pitanju gde navijači sastavljaju svoj tim u okviru zadatog budžeta i skupljaju bodove na osnovu stvarnog učinka fudbalera.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, sve je popularniji i „Fantazi“ za Ligu šampiona i sve veći broj navijača širom sveta ga igra, a prvo kolo su obeležila i dva srpska fudbalera.

Njih je UEFA uvrstila u idealan timn Lige šampiona na osnovu bodova koje su doneli igračima „Fanazija“.

Aleksa Terzić i Strahinja Pavlović bili su ključni za pobedu Salcburga na gostovanju protiv Benfike i našli se u idealnoj postavi.

Terzić i Pavlović skupili su po devet bodova u prvom kolu, zahvaljujući pobedi Salcburga nad Benfikom sa 2:0, a usput su i ispisali istoriju jer su deo najmlađe ekipe ikada u Ligi šampiona. Uz njih, našao se Hakimi sa 15 bodova u ovom kolu u odbrambenoj liniji.

Mesto među stativama rezervisano je za čuvara mreže Lacija Ivana Provedela, koji je pogotkom u 95. minutu obezbedio bod svojoj ekipi u duelu sa Atletiko Madridom. On je skupio devet bodova.

Na sredini su Kazemiro, Edegor i Brais Mendes. Po krilima deluju Galeno i Tete i u špicu se nalazi Žoao Feliks sa Rokom Šimićem, takođe vedetom Salcburga.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar