Foto: FK Crvena zvezda

Aleksa Matić, talentovani vezni fudbaler Crvene zvezde, jedan je od omladinaca koji je dobio šansu da se nametne tokom letnjih priprema prvog tima na Divčibarama, a posle prvih izazova sumirao je utiske.

„Velika je privilegija biti deo seniorske ekipe Crvene zvezde. Ponosan sam na činjenicu da mogu da radim pod komandom Dejana Stankovića i da budem deo tima koji je sačinjen od fenomenalnih fudbalera. Treninzi su veoma zahtevni, ali to je normalno kada si u velikom klubu“, počinje vezista rođen 2002. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Matić je na premijeri crveno-belih bio među starterima, a šampion Srbije je u prvom kontrolnom duelu savladao IMT 2:0.

„Bio je težak meč, jer zaista imamo veoma naporne treninge. Noge su teške, ali najvažnije je da smo uspeli da trijumfujemo. Pobede su bitne i u prijateljskim susretima“.

Slobodno vreme talentovani vezni igrač provodi sa drugarima iz omladinskog pogona.

„Držimo se zajedno, svi mi koji smo prekomandovani iz omladinaca. Družimo se, idemo na obroke, provodimo vreme u sobi, prenosimo utiske, bodrimo se. Naravno, moram da napomenem i da su nas stariji saigrači fenomenalno prihvatili. Mnogo mi znače njihovi saveti, kao i pohvale. Svestan sam koliko mogu da naučim od njih. Isto važi i za sugestije Mistera. Znamo kakav je bio igrač, a siguran sam da će imati i takvu trenersku karijeru“, podvlači Matić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar