Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Ljubiša Tumbaković nije više selektor fudbalera Srbije! Njegova smena izglasana je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Srbija će dobiti novog selektora – očekivano. Iz Fudbalskog saveza Srbije poručili su da je sporazumno raskinuta saradnja sa Tumbakovićem i da će novi selektor biti poznat do kraja godine, tvrdi potpredsednik FSS Marko Pantelić.

PROČITAJTE JOŠ

Nacionalni tim ni posle 20 godina neće igrati Evropsko prvenstvo, Tumbaković je predvodio „orlove“ protiv Škotske i poraz posle penala u finalu baraža Lige nacija mu je presudio.

I sada reprezentacija Srbije kreće sve ispočetka, sa novim selektorom, u borbu za plasman na Mundijal 2022. godine u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ Ljubiša, da se ne ljubimo… I povedi Slavišu sa sobom, pliz

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo počinju već u martu sledeće godine i pred budućim selektorom biće malo vrlo vremena i mnogo posla.

Navodno, jedan od glavnih kandidata FSS bio je vremešni Rejmon Domenek, 68-godišnji Francuz koji nije u profesionalnim vodama već 10 godina i koji tim bira prema – horoskopu!?.

Od domaćih trenera, užarenoj klupi „orlova“ najbliži bi trebalo da budu Slaviša Jokanović i Vladan Milojević, koji trenutno predvode Al Garafu i Al Ahli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare