Stadion u Senti spreman za evropsku premijeru

Fudbal 14. sep. 202015:13
Podeli:
Foto: TSC/Promo

Stadion u Senti spreman je za premijeru na evropskoj sceni u četvrtak kada će u goste TSC-u stići rumunski FCSB, rekao je generalni direktor tog superligaša Sabolč Palađi.

PROČITAJTE JOŠ

Palađi je istakao da je stadion u Senti, na kome je TSC domaćin do završetka izgradnje svog novog stadiona u Bačkoj Topoli, dobio zeleno svetlo UEFA još ranije, a da je za predstojeću utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope trebalo ispuniti samo još neka minimalna prilagođavanja.

„Ova je istorijska utakmica za naš klub, naše prvo domaćinstvo u evropskom takmičenju, i mi smo, naravno, uložili sve svoje kapacitete da se pripremimo“, preneo je klub reči Palađija.

On je dodao da je delegacija FCSB-a dolazila u Sentu, da je obišla objekat, kao i hotel u kome će biti smešteni članovi tima iz Rumunije.

Prema njegovim rečima, delegacija FCSB je zadovoljna uslovima koji su ponuđeni, kao i kvalitetom terena.

Tim FCSB stići će u Bačku Topolu dan pre utakmice, u sredu, a tog dana u večernjim satima imaće i trening na stadionu na kome ih u četvrtak u 21.00 očekuje meč sa TSC-om.

„TSC se potrudio da stvori maksimalne uslove za odigravanje ove utakmice u Senti. Naravno, takmičarski, nadamo se uspehu u prvoj evropskoj utakmici na našem terenu, bez obzira na to što nam u goste dolazi najuspešniji rumunski klub“, rekao je Palađi.

Foto: TSC/Promo

Generalni direktor kluba je istakao i da se ekipa sprema za susret sa FCSB i da je siguran da će pružiti svoj maksimum u četvrtak.

„Svi u klubu su izuzetno motivisani da se prikažu u najboljem svetlu na evropskoj sceni. Pod reflektorima u Senti, uz direktan prenos na RTS-u, verujem da ćemo pokazati šta znamo i da ćemo pružiti našu najbolju igru“, rekao je Palađi.

TSC ove sezone debituje u evropskom takmičenju, pošto je prethodnu, svoju prvu sezoni u Superligi Srbije završio na četvrtoj poziciji.

U prvom kolu kvalifikacija, TSC je u gostima savladao moldavski Petrokob Hinčesti (0:2) i tako se plasirao u 2. kolo kvalifikacija, u kome je domaćin.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar