Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Nesuglasice i sporenja između Fudbalskog saveza Srbije i Partizana ne jenjavaju, a na stranu kuće fudbala stao je Mladen Krstajić, bivši fudbaler crno-belih i nekadašnji selektor Srbije.

Krstajić je u razgovoru za „Sportski žurnal“ izneo svoje gledište konflikta FSS i Partizana.

PROČITAJTE JOŠ

„Radio sam sa Kokezom dok sam bio selektor, siguran sam da odgovorno i predano, sa mnogo truda, obavlja posao u FSS. Ne može da bude odgovoran za loše rezultate Zvezde i Partizana ili bilo kojih drugih klubova“, rekao je Krstajić.

Na pitanje da li Kokeza radi protiv Partizana nekadašnji selektor „orlova“ bio je izričit.

„Apsolutno su to nečije halucinacije! Nema razloga da radi protiv Partizana. Zaboravlja se koliko je FSS pomogao Partizanu. Nisam siguran da li rukovodstvo crno-belih želi da prikrije greške ili nešto drugo, ali uvek postoji ta mogućnost“.

Osvrnuo se Krstajić i na povratak Aleksandra Stanojevića u Partizan, uz napomenu da su pre devet godina njih dvojica činili tandem sportski direktor – trener u Humskoj.

„Stanojević, kao i treneri koji su bili pre njega, ne mogu ništa da promene ako nemaju podršku uprave kluba. Od 2011. kada smo mi otišli, ništa se nije promenilo. Imali smo ideju, ali nas tada nisu razumeli. Do danas, naša žrtva ništa nije promenila“, rekao je Krstajić.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare