Foto: Printscreen/YouTube/FK TSC BAČKA TOPOLA

Fudbaleri TSC-a igraće protiv Inđije meč 19. kola Superlige, a imperativ pobede postoji najviše zbog želje da se pobeda posveti preminulom šefu stručnog štaba.

Zoltan Sabo preminuo je ove nedelje i ostavio u neverici fudbalsku Srbiju. TSC je u suzama, i ne samo TSC – Partizan, Vojvodina, bivši klubovi, i Crvena zvezda i preostali superligaši odali su veliku počast sportskom prijatelju, drugu, rivalu, kolegi…

PROČITAJTE JOŠ

U svlačionici kluba vladao je muk u utorak, kada je potvrđena najgora vest.

Igrači nisu znali ni kako da izađu na trening, potpuno su utučeni ovih dana, pa i objava na društvenim mrežama govori koliko će biti teško izaći na teren u 13 časova.

„Izuzetno teška utakmica danas, moramo skupiti snage da i pored svega izađemo na teren i na istom ostavimo srce, jer tako bi i Šef želeo“, navodi se na stranicama kluba.

Nenad Lalatović poručio je da nas je napustio najbolji trener u Superligi, Dejan Stanković je biranim rečima govorio o Sabou, oprostio se i Partizan od bivših igrača, a prvotimac TSC-a Jug Stanojev opisao je kako izgleda svlačionica bez šefa.

„Samo što smo došli na trening i čuli smo strašnu vest. Svi smo u šoku. Bio je uvek dobro raspoložen i opušten. Igrači su voleli njegove treninge. Evo nas u svlačionici, svi sedimo i ćutimo. Ogroman šok za sve, ne znam šta više da kažem“, rekao je za Nova.rs Stonojev, koji će sa saigračima imati motiv više, da pobedu posle minuta ćutanja posveti treneru.

Poslednji oproštaj od Zoltana Saba biće održan u petak u 12 časova u njegovom rodnom selu Svetozar Miletić u blizini Sombora.

Preostale dve utakmice vodiće pomoćni trener Mirko Jovanović, dok će posle toga biti odlučeno šta dalje i ko će posle smrti Saba biti prvi trener ekipe.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar