Trener TSC Zoltan Sabo kaže da nikada nije doživeo sličnu utakmicu kao 6:6 i penale sa FCSB
Foto: Starsport

Trener fudbalera TSC Zoltan Sabo rekao je da je njegova ekipa dala sve od sebe protiv FCSB, pokazala hrabrost i snagu, ali da u penal lutriji jednostavno nije imala sreće.

Jedan od najluđih mečeva u istoriji odigran je u Senti. Onako nešto može samo fudbal da režira…

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je bila neverovatna utakmica koju smo odlično počeli sa 2:0. Posle smo iz jedne neshvatljive greške primili prvi gol, nakon čega je izgledalo da se u ekipu uvukao strah i nismo igrali kako treba. Nažalost, posle isključenja Ponjevića smo bili prinuđeni da se branimo, ali je dobro bilo što smo posle svakog njihovog gola mi odgovorili našim i momcima svaka čast na tome“, rekao je Sabo.

Fudbaleri TSC eliminisani su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon što su poraženi od nekadašnje Steaue posle penala (5:4), dok je rezultat posle produžetaka bio čudesnih 6:6.

Srpski tim je meč priveo kraju sa devetoricom, jer je isključen bio i Vladimir Silađi.

Zoltan Sabo; Foto: Starsport

„Nismo odustajali i uspeli smo da rezultatski stižemo FCSB. Posle produžetaka, kada su na red došli penali, koji su nažalost lutrija, ekipa je imala više sreće“, rekao je Sabo i dodao da veoma žali zbog toga.

„Ovakvu utakmicu nisam doživeo ni kao igrač, ni kao trener, da sa dva igraća manje uspemo da stižemo protivnika“, kazao je Sabo.

Istorijski meč, prvo domaćinstvo TSC u evropskom takmičenju dugo će se pamtiti, opšta je ocena svih u klubu, uz uverenje da će narednu priliku za bolji plasman u Evropi, uz malo više sreće – iskoristiti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar