Foto: EPA-EFE/Vassil Donev
Foto: EPA-EFE/Vassil Donev

Fudbaleri Crvene zvezde i Brage odmeriće snage u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope u četvrtak od 21 čas na stadionu u Portugalu.

Trener Brage Karlos Karvaljal siguran je da njegova ekipa može da pobedi, jer se nalazi u dobroj formi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Crvena zvezda je na istom nivou kao kada smo odigrali meč u Srbiji, dok smo mi mnogo bolji nego tada. Priživljavamo dobar period, postižemo golove, igramo napadački, stvaramo šanse, imamo balans i samopouzdanje. Ako budemo prikazali najbolje izdanje, bićemo prvi u grupi“, rekao je Karvaljal.

Crveno-beli nemaju imperativ pobede, jer i u slučaju remija mogu da prođu dalje.

„Njima prolaz dalje garntuju dva rezultata, pa će imati opciju više. Ali imaćemo i mi jer smo izbalansiran tim i možemo da pobedimo samo ako prikažemo tu ravnotežu u igri. Protivnička ekipa je vrlo borbena, ali takođe i potcenjena“, dodao je portugalski trener.

Prethodnih dana zdravstvenih problema imali su bitni prvotimci Tormena, Al Musrati i Galeno.

„Svi oni su trenirali poslednja tri dana, ali tek nakon pozitivnog miga od strane medicinskog osoblja, biće uvršćeni u ekipu. Oni su važni igrači, ali i bez njihovog pristustva tim je nastavio da igra dobro, jer imamo izražen duh. Biće deo ekipe jedino ako su stoprocentno spremni. U odlučujućoj smo fazi i zato neće biti dovoljno ni 99 odsto, već celih 100“, zaključio je trener Brage.

Braga je na poslednjih 15 mečeva poražena samo dvaput, a zabeležila je deset pobeda uz tri remija.

BONUS VIDEO: Ovakvu partiju fudbala niste u životu videli

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar