Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Veliko je interesovanje za Dušana Vlahovića i čini se da se stavlja tačka po pitanju njegovog transfera

Direktor Juventusa Frančesko Kalvo izjavio je da klub ne planira da prodaje srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

Fudbaleri Juventusa pobedili su ekipu Sportinga 1:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

„Vlahović je centralna figura našeg projekta, on je naša budućnost i u to nema nikakve sumnje“, rekao je Kalvo.

On kaže da Vlahović tek treba da pokaže ono najbolje od sebe.

„Mi svakodnevno vidimo koliko on zapravo želi da napreduje i daje nam nadu za budućnost. Ovo nije najbolji period u istoriji Juventusa, ali smo uvereni da ćemo se izvući i potom napredovati“, istakao je Kalvo.

Dodaje i da je 19. april ključan za Juventus, jer će se tada doneti odluka o njihovoj žalbi po pitanju oduzimanja bodova u Seriji A. I pored kazne od 15 bodova minusa, „stara dama“ je na sedmom mestu sa 44 boda, četiri manje od Atalante koja je na poziciji koja vodi u Ligu konferencija.

„Da Vlahović igra u Interu svake sezone bi postizao 25 golova“

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Legendarni italijanski fudbaler Kristijan Vijeri je u emisiji „Bobo TV“ komentarisao igru Intera, koji se trenutno nalazi na petom mestu u Seriji A sa 23 boda manje od prvoplasiranog Napolija.

Pored toga i srpski napadač Dušan Vlahović bio je tema njegove emisije, dok je njegovu igru uporedio sa napadačem Intera, Romeluom Lukakuom.

„Inter stvara šanse, da Vlahović igra za Inter svake sezone bi postizao po 25 golova. Romelu Lukaku je bio ubitačan sa Antonijom Konteom na klupi. Ako pronađe tu formu sledeće sezone će da postigne između 25 i 30 golova“, rekao je Vijeri, koji je igrao za Inter od 1999. do 2005. godine.

Vlahović povukao radikalan potez: Odlučio da nestane sa interneta

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Reprezentativac Srbije prolazi kroz najveću krizu od kada je stigao u Juventus. Postigao je 11 golova ove sezone u svim takmičenjima, ali u Seriji A je vezao osam mečeva bez golova.

Poslednji put je pogodio 7. februara kada je bio dvostruki strelac u pobedi nad Salernitanom, a tada je imao i asistenciju. Ipak, iako je Juventus posle dolazio do pobeda bio je nezapažen.

Kako su kritike postale sve glasnije, pa su se i mračne slike pojavile u umu Vlahovića, odlučio se na radikalan potez. Srpski fudbaler je odlučio da ugasi Instagram profil koji prati ili je pratilo 1,9 miliona ljudi kako bi lakše izašao iz krize.

Vlahović je stigao u Torinu u transferu od 81,5 miliona evra i najveće je pojačanje kluba u poslednje dve godine, ipak ne uspeva prethodnih meseci da opravda to zvanje.

BONUS VIDEO Neverovatna greška golmana Borusije, primljen gol sa pola mogao bi da košta titule