Podeli
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, odgovorio je na kratak komentar Nemanje Vidića.

Prvo je Terzić rekao da se čuo sa nekada stamenim štoperom koji mu je pričao o svojim trenerskim i selektorskim planovima.

PROČITAJTE JOŠ

Nedugo zatim je Vidić odgovorio da to nije istina, a sada je prvi operativac Zvezde žustro uzvratio.

“Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti. Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova. Tada sam mu rekao da Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao sto su Dejan Stanković i on. Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora, jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu”, poručio je Terzić i dodao:

“Kada sam tog dana došao na stadion, kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajicu, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli, što oni mogu i da potvrde. Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim”.

PROČITAJTE JOŠ Kad se dese penal, debakl i pismo Vidića – neko pakuje kofer

Nemanja Vidić
Foto: Srdjan Stevanovic/starsport

Imao je Terzić i poruku za Nemanju Vidića…

“S obzirom na to da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FSS, i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar”, naglasio je Terzić.

Jedino što je sigurno i jasno u celoj situaciji je da cirkus zvani srpski fudbal nastavlja svoje “putovanje” u nepoznato.

PROČITAJTE JOŠ Kad pukne bratska ljubav u srpskom sportu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar