Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, govorio je o pismu koje je Nemanja Vidić nedavno uputio Fudbalskom savezu Srbije.

Nekadašnji predsednik FSS je gostovao na Prva TV, a jedna od tema je bilo i obraćanje bivšeg kapitena Mančester junajteda koje je uzburkalo javnost u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

“Nemanja Vidić ima grandioznu karijeru i sigurno da zaslužuje funkciju i mesto u srpskom fudbalu. Da li u Crvenoj zvezdi ili FSS-u… Čitava generacija, plejada, kao što su Vidić, Stanković, Kolarov, Danko Lazović, Bane Ivanović, svi oni završavaju karijeru ili su završili i u skladu sa svojim željama treba da nađu mesto u srpskom fudbalu. Oni su potrebni srpskom fudbalu. Za njih treba da ima mesta, a na kojim funkcijama to treba da se vidi sa njima”, rekao je Terzić.

On je naveo da je sa Vidićem razgovarao “pre godinu i po dana”.

“Tada mi je rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor i siguran sam da će biti”.

Na pitanje “da li Vidić želi nešto čim je poslao pismo”, Terzić je rekao da “ne može da govori u Vidićevo ime”.

“Možda je imao potrebu da kaže šta mu se ne sviđa. To je legitimno, mada mislim da FSS ima svoje organe… Mi svi se bavimo javnim radom, javne smo ličnosti i svi smo podložni kritikama, i ja sam za kritiku, ali argumentovanu, a ne paušalnu”, zaključio je Terzić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar