Foto: Starsport

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde kaže da titula nije gotova stvar i da ekipu tek čeka drugi deo sezone.

Terzić je u društvu Dejana Stankovića, trenera prvotimaca pozdravio igrače pred odlazak na pripreme na Kipar i u Tursku.

PROČITAJ JOŠ:

„Momci, da vam čestitamo praznike i poželimo mnogo zdravlja. Vama kao igračima Zvezde uspeha, da vas povrede mimoiđu i da ostvarimo ciljeve – titulu, Kup i ovaj dvomeč sa Milanom“, rekao je Terzić.

On je istakao da su neki od igrača duže vremena u Zvezdi, te da zajedno sa decom odraslom u klubu znaju koliko je „breme Zvezdinog dresa“.

„Slušajte šefa, ne opuštajte se, titula nije osvojena iako imamo devet bodova prednosti. Moramo da budemo korak po korak bliži zacrtanom cilju“, upozorio je Terzić.

Sa njim i Stankovićem su bili i Mitar Mrkela, sportski direktor, ali i Svetozar Mijailović, predsednik kluba iz Ljutice Bogdana.

„Četvrta uzastopna titula je veliki motiv i prvi put da neka generacija skorija to ostvari. Želim istu volju. Imamo 27 dana da se dobro pripremimo za prvu utakmicu protiv Novog Pazara. Idemo na Kipar, idemo u Tursku, da bismo sve ostvarili“, rekao je Mrkela.

Stanković je poželeo svojim igračima dobrodošlicu i rekao im da „nameste glave“, jer sada sledi težak put do kraja sezone.

„Dobro se vratili momci, čuli ste… Sve najbolje vama, čuli ste od kluba, ciljevi su isti, na nama je da se dokažemo i pokažemo. Dobili smo dosta pohvala i tu stavljamo tačku. Krećemo od nule, ništa nismo napravili, tek je prvo poluvreme. Očekujem od starijih da budu lideri i da vuku mlađe sa sobom. Dobrodošlica Stankoviću, Aleksu, da se što pre uklope, da nameste glavu, čeka nas dug i težak rad. Mnogo sreće, momci“, rekao je Stanković.

Da podsetimo, Zvezda će na pripremama odigrati četiri kontrolne utakmice i u planu su mečevi sa Slaskom, UFOM, Mariborom i Šahtjorom, 22, 25, 28. i 30. januara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram