Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Koronavirus buknuo je u Ajaksu, dan pred meč sa Midtjilandom u Ligi šampiona, a među igračima koji nisu otišli na utakmicu u Dansku je i Dušan Tadić.

Nove loše vesti za selektora Ljubišu Tumbakovića pred odlučujući meč reprezentacije Srbije sa Škotskom, 12. novembra u Beogradu, za odlazak na Evropsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ

Pored Filipa Đuričića, koji je pozitivan na Covid-19, velika verovatnoća postoji i da Dušan Tadić ima koronu, prenosi holandski „De Telegraf„.

Naime, korona je buknula u Ajaksu, u čijem je prvom i omladinskom timu otkriveno čak 11 slučajeva pozitivnih na koronavirus.

Kako piše „De Telegraf“, lekari amsterdamskog kluba saopštili su da među putnicima u Dansku na meč 3. kola Lige šampiona sa Midtjilandom (utorak, 21) nisu, pored kapitena Tadića, ni golman Andre Onana, Davi Klasen, Marten Stekelenburg i Rajan Gravenberč.

Ajaks će definitivno biti veoma oslabljen na ovoj utakmici, a postoji bojazan da bi Tadić mogao da preskoči i meč Srbije i Škotske, ako se ispostavi da je među 11 pozitivnih na koronu.

Nada je u tome da PCR test može da pokaže pogrešan nalaz, pa će svi opet biti testiratni ovog ponedeljka. Ako im ponovni test pokaže da su negativni na koronu, mogli bi na dan utakmice da se priključe ekipi u Danskoj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar