Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Bivši fudbaler Mančester junajteda i suprug bivše srpske teniserke Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger bolno je podneo poraz svog bivšeg tima od Liverpula rezultatom 5:0.

Nemački vezista je za „crvene đavole“ nastupao u periodu od 2015. do 2017. godine, ali se nije mnogo naigrao. Ipak, ekipa Junajteda mu je ostala posebna, a za nju navija i dan-danas.

PROČITAJTE JOŠ:

Liverpul je u nedeljnom „derbiju“ ponizio Mančester junajted sa 5:0, a glavni režiser pobede bio je trostruki strelac Mohamed Salah, koji je postao tek drugi igrač koji je uspeo da postigne tri gola na Old Trafordu, a da ne nastupa za „crvene đavole“.

Bastijan se povodom tog debakla svog bivšeg tima oglasio i na Tviteru.

„Razarajući dan za sve navijače Junajteda i sam klub, no ovo nije došlo niotkud. Nije bilo ni iznenađenje. Liverpul im je pokazao razliku, koja je velika – jer ima i filozofiju i viziju. Svaka čast Liverpulu. Nadam se da će se Mančester junajted vratiti vrlo brzo“, poručio je Švajnštajger.

Sa druge strane, njegova supruga Ana Ivanović je sudeći po društvenim mrežama provela izuzetno prijatan vikend.

Ona je preko Tvitera imala pozitivnu poruku za svoje pratioce.

„Iako je ponekad teško pronaći motivaciju za trening, podjednako smo svesni i koliko je dobar osećaj posle. Setite se toga sledeći put“, poručila je Srpkinja uz svoju sliku iz teretane, uz zanosan osmeh.

Da podsetimo, Ana Ivanović je u vezi sa nekadašnjim nemačkim fudbalerom od 2012.godine, a u braku su od 2014. Sa Bastijanom Ana ima i dvoje dece, koja su rođena 2018. i 2019. godine.

BONUS VIDEO Pogledajte dosad neviđeni snimak Novakove vile u Sremu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar