Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Justas Lasickas, fudbaler Voždovca, rekao je da njegova ekipa trenutno ne igra na svom nivou, ali je istakao da mladi tim "zmajeva" iz svakog meča uči važne lekcije.

Fudbaleri Voždovca pobedili su juče Rad, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Rad je vodio u prvom poluvremenu sa 1:0, ali je Voždovac u drugom delu preokrenuo na 1:3.

PROČITAJTE JOŠ:

„Trenutno ne igramo na nivou koji ovaj tim može pokazati, ali mlada smo ekipa i jučerašnji meč (protiv Rada) je bio velika lekcija za naredne utakmice i moramo učiti kako bismo dostigli naš pun timski potencijal“, rekao je Lasickas, prenosi klub.

Vesnik pobede bio je gol koji je postigao Lasickas u 49. minutu. Litvanac, kome je ovo druga sezona u Voždovcu, ušao je sa klupe umesto povredjenog Nikole Stankovića.

PROČITAJTE JOŠ: Zvezdine krajnosti: Iz 1. kola do istorije ili tragedije

„Nismo započeli meč kako smo želeli, ali smo pokazali ogroman karakter time što smo se vratili u meč i uspeli da osvojimo bitna tri boda. Momci koji su ušli sa klupe pokazali su ogromnu želju da preokrenu rezultat i uspeli smo u tome, tako da je ovo zaista velika timska pobeda za nas“, rekao je Lasickas.

On je dodao da je srećan zbog povrede, ali ne i zbog povrede dvojice saigrača i dodao da se nada da će se brzo oporaviti kako bi tim bio kompletan.

Lasickas je kazao i da ga je gol podsetio na onaj koji je postigao baš protiv Voždovca dok je igrao za Zemun.

„Znao sam da je jako važno da ‘probijemo led’ i drago mi je što sam to uradio svojim golom. Nakon gola govorio sam igračima da je sada potrebno postići još golova i da nema stajanja, da moramo napadati još jače, što smo i uradili i postigli još dva gola. Sve u svemu, sjajna pobeda, nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu“, rekao je on.

Voždovac trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli Super lige sa osvojenih šest bodova, a u narednom kolu na „Krov“ dolazi ekipa Zlatibora.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar