Sejduba Suma; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Sejduba Suma, fudbaler Partizana, rekao je da su u duelu sa TSC pokazali karakter i da se vraćaju zajedništvu.

Izabranici Aleksandra Stanojevića ubedljivo su pobedili 4:0 u 16. kolu Superlige, golovima dvostrukog strelca Filipa Holendera, te po jednim pogotkom Sejbude Sume i Takume Asana.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada u poslednjoj utakmici odneli pobedu. Znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period da se i fizički i psihički pripremimo, jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC. To je ekipa koja zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici“, rekao je Suma za klupski sajt i dodao:

„Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da igrate okolo, da biste probili bunker. Igrao se fudbal u nedelju, a mi smo i pored mnogo propuštenih ipak iskoristili svoje šanse“.

Suma je u 60. minutu ušao u igru i već posle prvog kontakta sa loptom, na asistenciju Holendera, uspeo da zatrese mrežu.

„Sve su to sjajni momci, a mislim da je Holender pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi. Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe“, zaključio je Suma.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar